Saara_Aalto_photoby_Ville_Paasimaa_IMG_2163

Suomen virallinen Euroviisujen kisakatsomo Oulun Valkean Kesäkadulla

Suomen virallinen Euroviisujen kisakatsomo Oulun Valkean Kesäkadulla – tule mukaan lähettämään terveiset Euroopalle 12.5.

Euroviisut huipentuvat finaaliin lauantaina 12.5. Suomea Euroviisuissa edustaa Oulun oma Saara Aalto. Oulu on mukana Euroviisujen finaalissa. Kuva ja kannustukset Suomen pisteidenantajan taustalle tulevat Oulun Valkean Kesäkadulta.

Euroviisujen taustakuvaa Suomen pisteenannosta kuvataan Oulun kauppakeskus Valkean Kesäkadun Suomen virallisessa Euroviisujen kisakatsomossa lauantaina 12.5. Valkeaan rakentuu urbaani katudisco, johon toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan lähettämään terveiset Eurooppaan ja seuraamaan itse euroviisulähetystä. Ovet Kesäkadun kisakatsomoon aukeavat kello 20.30 ja itse euroviisulähetys Portugalista alkaa kello 22. Kisakatsomo sulkeutuu euroviisulähetyksen jälkeen noin klo 01.30. Paikkoja on Kesäkadulla rajoitetusti.

Kuvamateriaali Suomen virallisesta Euroviisujen kisakatsomosta Oulun Valkean Kesäkadulta leviää euroviisulähetyksen mukana kaikkialle Eurooppaan. Oulun kaupunki toivoo paljon kannustajia mukaan lähetyksen kuvauksiin sekä seuraamaan itse lähetystä. Tapahtuman Valkean Kesäkadulla juontaa Sampo Marjomaa. Ennen Portugalin lähetyksen alkua nähdään myös ilma-akrobaatti Ilona Jäntin esitys.

Saara Aallon kotikaupunki haluaa muistaa tänä erityisenä vuonna kotikaupunkinsa edustajaa ja Oulun kaupunki uskoo näkevänsä Saaran euroviisufinaaleissa.

Suomen virallisen Euroviisujen kisakatsomon Oulussa organisoivat Oulun kaupunki, YLE ja Kauppakeskus Valkea.

Lisätiedot:

tuottaja Janita Jämsén, BusinessOulu, puh. 050 361 7924

Jaa artikkeli: