Valkeassa onnettomuus 20.12.2017

Valkeassa tapahtui 20.12.2017 onnettomuus, jossa menehtyi naishenkilö. Nainen oli horjahtanut ja kaatunut ollessaan astumassa klo 21.49 liukuportaille tullakseen Valkean Sampotalon toisesta kerroksesta ensimmäiseen kerrokseen. Kioskin työntekijä oli havainnut putoamisen ja  hälyttänyt heti järjestyksenvalvojan paikalle. Naisen elvytys aloitettiin välittömästi ja sitä jatkettiin hoitohenkilökunnan saapumiseen asti. Hoitohenkilökunta jatkoi elvytystä. Pitkästä elvytyksestä huolimatta nainen menehtyi. Liukuportaan toimivat onnettomuuden tapahtuessa normaalisti.

 Kauppakeskus Valkea ottaa osaa onnettomuudessa menehtyneen henkilön läheisten suruun.

 

Lisätietoja:

Anu Junnikkala-Alho
Kauppakeskusjohtaja
puh. 040 709 2960
anu.junnikkala-alho@sok.fi

 

Jaa artikkeli: