Näyttökuva 2017-10-06 kello 10.20.51

12-vuotiaan Eetun kädenjälki näkyvillä lasten tapahtumassa

12-vuotiaalla Eetulla on selvät sävelet tulevaisuutensa suhteen. Hän aikoo olla isona graafikko. Tätä haavetta tukien otimme hänet ”työharjoitteluun” Valkean markkinointiosastolle päiväksi.

Eetun työtehtävänä oli suunnitella maskottihahmo Valkean Lasten lauantai -tapahtumaan. Suunnitteluprosessi lähti liikenteeseen tutustumalla Valkean graafiseen ohjeistoon, jossa määritellään Valkean visuaalinen tyyli, eli värit, fontit ja muotokieli.

Tämän jälkeen ”brainstormattiin” eli ideoitiin, minkälainen hahmo sopisi Valkean lasten tapahtumaan. Ideoinnin apuna hyödynnettiin Googlen kuvahakua ja Pinterestiä. Hahmoksi valikoitui lopulta pingviini nimeltä Valkku.

Eetu määritteli hahmolle värisävyt Valkean graafista ohjeistoa noudattaen.

Seuraavaksi alkoi luonnosteluvaihe, jossa työvälineinä toimivat paperi ja lyijykynä. Eetu teki erittäin huolellista ja tarkkaa työtä ja jopa määritteli pingviinin eri osille omat värikoodit. Valmis lyijykynäpiirros skannattiin ja annettiin graafiselle suunnittelijallemme jatkotyöstöön vektorointia varten. Vektoriversio hyväksytettiin vielä Eetulla.

Eetun suunnittelemasta Valkusta tehtiin digitaalinen piirros.

Eetun kädenjälki näkyy ensi viikon lauantaina järjestettävän Lasten lauantain markkinointimateriaaleissa. Kiitos Eetulle työpanoksesta, olet varmasti oikealla alalla!

Valkean Lasten lauantaita vietetään ensi viikon lauantaina 14.10. klo 11-16. Lasten lauantai on lapsiperheille suunnattu iloinen ja riemukas tapahtuma, joka sisältää kivoja laulu-, leikki- ja tanssituokioita ja tietenkin lapsiperheitä hyödyttäviä tarjouksia.

Tervetuloa!

 

Jaa artikkeli: