Kesätyö Valkeassa, Emilian ja Aleksin kuulumiset

Emilia

En voisi olla tyytyväisempi saamaani kesätyöpaikkaan Valkeassa. Työaikanani 0len oppinut todella paljon uusia asioita. Pääasiallinen työmme eli oppaana olo on ollut hieno kokemus, kun olemme saaneet kohdata erilaisia ihmisiä. Välillä pitkä seisoskelu on tuntunut raskaalta ja tylsältä, mutta jotkut iloiset kohtaamiset ovat piristäneet ja auttaneet jaksamaan.

Työjaksoni (ja vielä kuukauden päässä häämöttävän yhden työpäivän) aikana olen saanut tehdä mitä mukavimpia töitä. Olemme työparini Aleksin kanssa päivittäneet Valkean Instagramia ja Snapchattia, auttaneet Sokoksen varastolla, tehneet asiakastyytyväisyyskyselyä Sokoksen eri osastoista ja toteuttaneet Meidän Valkea My day -videon sekä monia muita pieniä työtehtäviä. Odotan innolla vielä viimeistä työpäivääni Valkean Back to School -tapahtumassa elokuussa.

Kiitos koko henkilökunnalle sekä työparilleni Aleksille näistä unohtumattomista työpäivistä!

 

Aleksi

Olin todella innoissani, kun sain tietää pääseväni kesätöihin Valkeaan. Jo perehdytyksessä ajattelin, että tästä tulee varmaankin mukava kesätyökokemus. Olemme päässeet tekemään paljon töitä tämän kuluneen kahden viikon ajan, kuten esimerkiksi olemaan Sokoksen varastolla, tekemään Sokoksen asiakastyytyväisyyskyselyä, päivittelemään somea, kuvailemaan videoita ja tietenkin päätyötämme eli opastusta. Tykkäsin paljon työtehtävistämme ja siitä miten monipuolisia ne olivat. Välillä tietenkin parin tunnin seisoskelun jälkeen alkoi aika käydä pitkäksi ja väsymys painaa päälle, mutta siitä huolimatta nautin työstäni. Jos pitäisi kuvailla työtäni Valkeassa kolmella adjektiivilla ne olisivat avartava, monipuolinen, lämmin.

Olen oppinut tämän kesätyön ansiosta monia asioita, kuten viikkaamaan vaatteita nopeammin, käyttämään englantia rohkeammin, kuinka tärkeä tehtävä kauppakeskusoppailla oikeasti on ja ennen kaikkea tuntemaan Valkean paremmin. Työssäni nautin ehdottomasti eniten ihmisten auttamisesta ja siitä kun huomasi olevansa hyödyksi muille ihmisille.

Nyt näin kahden viikon jälkeen ja töiden lähestyessä loppuaan täytyy sanoa, että kyllä oli kokemisen arvoinen työ. Odotukseni todellakin täyttyivät ja tämä on ollut tähän mennessä paras kesätyöpaikka missä olen ollut. Iso kiitos kuuluu teille, jotka mahdollistitte minun ja monen muun nuoren kesätyön Valkeassa. Kiitokset työantajillemme, työparilleni Emilialle ja muulle henkilökunnalle, olette kohdelleet meitä erittäin hyvin. Toivottavasti tavataan vielä ja hyvää loppukesää kaikille!

Jaa artikkeli: