Kesätöissä Valkeassa, Tanelin ja Ellan kuulumiset

Taneli:

Kesätyöjaksomme Valkeassa on kulunut monenlaisten työtehtävien parissa. Ensisijaisen tehtävämme, eli kauppakeskusoppaana olemisen lisäksi olemme mm. tulostaneet ja tehneet mainosjulisteita, järjestelleet tavaroita myymälöihin ja päivittäneet Valkean some-tilejä. Lisäksi pääsimme osallistumaan Valkean järjestämiin erilaisiin projekteihin.

Valkean miesten iltaan (10.6.) sisältyi paljon ennakkojärjestelyjä. Pääsimmekin osallistumaan niihin mm. viemällä mainoksia eri puolille kauppakeskusta ja markkinoimalla tapahtumaa somessa. Lauantai-aamu olikin melko kiireinen, kun mainokset piti saada esille ennen kuin liikkeet aukeavat klo 9. Yhdeksän jälkeen siirryttiin kesäkadulle pystyttämään erinäisiä toimipisteitä iltaa varten. Kuvasimme ja suunnittelimme myös Meidän Valkea -videoprojektin, minkä voisi luokitella ehkä hauskimmaksi tehtäväksemme täällä! Ihmiset lähtivät rohkeasti mukaan haastatteluun ja vastauksia tuli laidasta laitaan.

Parasta Valkeassa kesätyöpaikkana on rento ilmapiiri ja mukavat työkaverit. Täällä pääsee myös tekemään paljon erilaisia projekteja ja työpäivät kuluu yllättävän nopeasti tekemisen parissa.

Suosittelen Valkeaa lämpimästi tuleville kesätyöntekijöille!


Ella:

Olimme harjoittelussa kaksi viikkoa kesätyösetelillä Valkeassa kauppakeskusoppaina. Oppaan työhön kuuluu asiakkaiden neuvominen ja auttaminen tarpeen vaatiessa. Infotyö oli mukavaa, koska joka päivä pääsi kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja samalla pystyi myös tutustumaan paremmin  Valkeaan rakennuksena.

Työpäiviimme sisältyi oppaan töiden lisäksi myös erilaisia järjestely- ja valmistelutöitä, jotka tekivät jokaisesta päivästä monipuolisen. Lisäksi tehtäviimme kuului somen päivittäminen, johon saimmekin aika vapaat kädet ja toteutustapoja oli monenlaisia mm. lisäsimme kuvia Instagramiin ja videoita Snapchattiin. Facebookkiin julkaistiin videoita, joihin käytettiin vähän enemmän aikaa ja ne olivat yleensä jonkun projektin yhteydessä.

Suurimmat projektit työjaksomme aikana oli Meidän Valkea -video ja miesten ilta. Videon teko aloitettiin suunnittelulla ja lopulta päädyimme haastattelemaan Valkean asiakkaita. Tavoitteenamme oli saada erilaisia ihmisiä ja vastauksia videolle. Miesten illassa aluksi oli järjestelytehtäviä ja lähempänä tapahtuman alkua kuvasimme livelähetystä ja videokoosteita Facebookkiin.

Valkeassa työpäivät kuluvat nopeasti ja töihin on kiva tulla seuraavana päivänä. Työtehtäviä on ollut monipuolisesti ja tekeminen ei lopu kesken. Muut työntekijät ovat rentoja ja aina on joku, jolta voi kysyä tarvittaessa apua. Valkean mukavat ihmiset ja kivat työtilat luovat hyvän ilmapiirin, ja siksi se onkin hyvä kesätyöpaikka!


Meidän Valkea -videoprojekti, tehnyt Ella ja Taneli (Musiikki: Taneli Mikkola)

Jaa artikkeli: