e3c34286092f4d7f76fd51ee8e343c3d

Superdry. Store Valkeaan alkusyksystä!

Valkealla on 1-vuotissynttäreittensä hulinassa ilo ilmoittaa, että 2. kerroksen pukeutumisen valikoima täydentyy alkusyksystä, kun oululainen yrittäjä Sami Karppinen avaa uuden upean Superdry Storen oululaisten suosikiksi nousseen Rags-multibrandliikkeensä naapuriin.

Superdry on kiehtova, ajan hengessä sykkivä brändi. Sen laadukkaat tuotteet ammentavat perinteisestä amerikkalaisesta muodista sekä japanilaisesta grafiikasta ja niistä huokuu myös brittiläinen tyyli. Tuotteita leimaavat laadukkaat kankaat, autenttiset kuluneet viimeistelyt, hienot yksityiskohdat, ensiluokkainen käsityönä toteutettu grafiikka sekä monipuolinen ja istuva muotokieli. Muista erottuva merkki on saavuttanut erityisaseman ja kerännyt kannattajia myös kansainvälisesti tunnetuista julkisuuden henkilöistä.

– Haluamme tarjota oululaisille ja pohjois-suomalaisille mahdollisuuden huippumerkkeihin ja muotiin maailmalta. Kansainvälinen Superdry. brändimyymälä sopii tähän ajatukseemme hienosti. Nyt pystymme tarjoamaan asiakkaille täydellisen valikoiman kaikkine kokoineen tältä erittäin hienolta ja suositulta brändiltä, yrittäjä Sami Karppinen taustoittaa ideaa uuden Superdry liikkeen takana.

– Tavoitteemme on alusta asti ollut tarjota oululaisille ja pohjois-suomalaisille uusia ennennäkemättömiä brändejä. Superdry täydentää tavoitettamme erinomaisesti. Olemme myös erittäin iloisia, että monipuolinen pukeutumisen tarjontamme vahvistuu entisestään, iloitsee myös kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho.

Valkeaan avattavasta uusimman konseptin mukaisesta Superdry-myymälästä tulee neljäs laatuaan Suomessa ja neliöiltään edeltäjiään suurempi, brändin lippulaivamyymälä. Myymälästä tulee löytymään sekä miesten, että naisten mallistot ja asusteita. Mukana valikoimissa tulevat olemaan myös miesten Idris-mallisto ja Superdry. Snow -mallisto.

Espoon Iso Omenan Superdry-myymälä.

Jaa artikkeli: