Seuraa Valkean Naisten iltaa 360° livelähetyksenä

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua illan ohjelmaan FinCloud.tv:n tarjoaman 360° Live -lähetyksen muodossa. 360°-videon avulla pääset suoraan tapahtumien keskipisteeseen kokemaan ainutlaatuisen illan tunnelmia. Voit katsella videossa vapaasti ympärillesi mobiililaitetta kääntämällä tai selaimessa hiirtä käyttäen, olit missä päin maailmaa tahansa!

NÄIN PÄÄSET MUKAAN VALKEAN 360° LIVE LÄHETYKSEEN: 
1. Lataa puhelimeesi tai tablettiisi ilmainen Spot sovellus täältä: http://tinyurl.com/Valkea2017
2. Avaa Spot ja syötä tapahtuman pin koodi 8483 tai lue sovellukslla oheinen QR koodi
3. Voit tutustua jo ennakkoon Spotista löytyvään esimerkkivideoon ja pääset mukaan live lähetykseen lauantaina klo 19 alkaen.

Mikäli sinulla on puhelin tai tabletti, voit katsella videossa ympärillesi laitetta liikuttamalla. Spot sovellus on tarjolla myös New AppleTV laitteelle ja se löytyy AppleTV:n sovelluskaupasta.  Jos haluat katsoa videota tietokoneesi Internet-selaimella, se toimii parhaiten Chrome- tai Firefox-selaimella. Voit katsella videossa ympärillesi painamalla hiiren nappia yhtäaikaa siirtäessäsi hiirtä.

360° videotuotanto FinCloud.tv
FinCloud on erikoistunut 360° videotuotantoihin ja tuottanut live-lähetyksiä mm. Linnanjuhlien jatkoilta sekä Nordic Business Forumista. Tänä syksynä Talent Finland tarjosi ainutlaatuisen tavan tutustua 360° videon avulla yli sataan esitykseen suoraan katsomon eturivistä.

Nyt pääset seuraamaan 360° livevideota suoraan Oulusta ja Valkeasta!

Jaa artikkeli: