Kauppakeskus Valkea järjestää tapahtumia eri kohderyhmille – tulevana lauantaina vain naisille

Kauppakeskus Valkea järjestää tulevana lauantaina 18.3. koko kauppakeskuksessa vain naisille suunnatun illan. Tapahtumaan on hankittu mielenkiintoisia esiintyjiä ja ohjelmassa on artistivieraiden lisäksi hemmottelua, hyvinvointia ja muotia.

Kauppakeskus Valkea järjestää vuodessa  noin viisitoista erilaista tapahtumaa eri kohderyhmille. Aiemmin tapahtumia on suunnattu muun muassa lapsiperheille ja suunnitteilla on myös ilta vain miehille. Tulevana lauantaina Valkea haluaa muistaa yhtä tärkeintä asiakasryhmäänsä, kaikenikäisiä naisia, vain heille suunnatulla ohjelmalla ja tapahtumalla. Ravintolamaailma Köökiä lukuun ottamatta  Valkean liikkeet  palvelevat tapahtuman ajan normaalien lauantaisten aukioloaikojensa jälkeen vain naisia.

Kesäkatu toimii Kauppakeskus Valkean tapahtuma-alueena. Varmistaakseen ison tapahtuman turvallisuuden ja viihtyvyyden, Kauppakeskus Valkea haki kaupungilta lupaa kadun sulkemiseksi neljän tunnin ajaksi tapahtumailtana klo 19-23.  Tämä lupa saatiin eilen käydyssä Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunnan kokouksessa. Yhdyskuntalautakunta päättää muun muassa katualueiden väliaikaisista sulkemisista tapahtuma- tai muihin tarkoituksiin.

Jaa artikkeli: