maku-587×315

Sokoksen Löydä Itsesi -ilta Maria Veitolan, Makwan Amirkhanin ja Mert Otsamon seurassa

Nyt puhutaan tyylistä, sen rakentumisesta ja itsensä löytämisestä. Tervetuloa Sokoksen Löydä Itsesi –iltaan Kauppakeskus Valkean Kesäkadulle ja Sokos Pukumies –tavarataloon to 17.11. klo 18 alkaen. Ilta alkaa Kesäkadulla, jonka lavalla illan aiheesta keskustelevat tyyliniekat Maria Veitola, oululainen muotisuunnittelija Mert Otsamo sekä vapaaottelutähti Makwan Amirkhani.

Ammattiurheilulajeista maailman nopeimmin suosiota kasvattavan vapaaottelun kansainvälisesti arvostetuimpien taitajien joukkoon noussut Makwan Amirkhani on myös vannoutunut tyylin ystävä ja tilaisuudessa ensi-iltansa saavan lyhytelokuvan tähti. Lyhytelokuvan esityksen jälkeen Makwan tapaa Sokoksen asiakkaita ja fanejaan tavaratalon 2. kerroksessa.

Löydä Itsesi Sokos Pukumiehestä!

Illan aikana sinulla on mahdollisuus rakentaa omaa tyyliäsi ammattilaisten avustuksella. Paikalla on useita pukeutumisneuvojia ja Sokos Pukumies tarjoaa illan ajan omistajille -20 % kaikista normaalihintaisista tuotteista S-Etukortilla. Nähdään Sokos Pukumiehessä!

(Alennus ei koske Sokos Herkkua, Sokos Herkku Kioskia, lahjakortteja eikä Hyvä Olo -kampaamohoitolan palveluita.)

Jaa artikkeli: