VOLT_paakuva_1440x860px_5

VOLT Grand Opening 20.10.

Viikon päästä ovensa avaava Volt tarjoaa muotitietoiselle miehelle shoppailuelämyksen myymälöisssä, joissa kansainväliset ja skandinaaviset brändit kohtaavat tyylikkään sisustuksen. Osaava ja palvelualtis henkilökunta toimivat yrityksen perustana. Voltista löytyy laaja tarjonta vaatteita, kenkiä ja asusteita kaikkiin tarpeisiin, oli kyse sitten vapaa-ajasta, työstä tai juhlasta.

Voltin asiakkaat ovat itsevarmoja miehiä, jotka tuntevat oman vaatemakunsa. He arvostavat myymälöitä, joissa heidän on helppoa asioida kun haluavat päivittää tyyliään. He palaavat meille uudestaan miellyttävän ostoskokemuksen perässä. Brändivalikoimaa päivitetään jatkuvasti ja myytävät tuotteet valitaan tarkasti ajanmukaisen inspiraation mukaan. Minimivaatimus brändeillemme on yksilöllinen tyyli ja design.

Jaa artikkeli: