vallila_aw16_ikebana_curtain_tokyo_varvikko_puuska_cushion_photographerhennasoronen-1

Vallila tulee Valkeaan!

vallila_mustatausta

Vallila on arvostettu sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, joka tunnetaan erityisesti kaksi kertaa vuodessa uudistuvasta mittavasta kodintekstiilimallistosta. Uudistuneeseen Valkeaan Vallila tuo kankaat, verhot, matot, tapetit sekä keittiö- ja kylpyhuonetekstiilit. Vallila tarjoaa myös laadukkaan tilauskangasvalikoiman sekä verhopalvelut suunnittelusta ompeluun ja asennukseen! Vallila edustaa suomalaista suunnittelua tuotteissaan ja vie sitä innokkaana myös maailmalle. Nyt voimme ilolla ilmoittaa, että Vallila avaa myymälän Valkeaan. Liiketila sijoittuu täysin uudistuneeseen entisen Gallerian rakennukseen. 

”On mahtavaa tuoda Vallila esiin Oulussa oman täyden palvelun myymälän voimin! Valoisa liiketila Valkeassa sopii täydellisesti Vallilan kasvavalle kodintekstiilikokoelmalle ja erilaisille tuoteryhmille. Uudesta Vallila-myymälästä asiakas voi kätevästi napata vaikka tuparilahjan, tai käydä uudistamassa koko kodin sisustuksen tapetteja, mattoja ja kahvikuppeja myöten. Valkeassa, Oulun keskeisimmällä paikalla, pääsemme taas palvelemaan niin vanhoja tuttuja asiakkaitamme kuin tekemään uusiakin ystäviä.” – Mathias Berner, toimitusjohtaja, Vallila

Vallilan ja muiden uusien toimijoiden avajaisia vietetään perjantaina 18.11.

vallila_aw16_ikebana_curtain_tokyo_varvikko_puuska_cushion_photographerhennasoronen-1

Jaa artikkeli: