Tiedote: Syksy tulee, paitsi Kesäkadulle

Kauppakeskus Valkea haluaa tarjota oululaisille lämpimän ja viihtyisän kesäkadun ympäri vuoden. Kesäkatu on pohjoisen ilmastossa ainutlaatuinen paikka kohdata ihmisiä ja saada tarvitsemiaan palveluja suojassa vaihtelevalta säältä.

Aidosti ympärivuotisen ja palvelevan kesäkadun saavuttamiseksi Kiinteistö Oy Piharaita ja Kiinteistö Oy Oulun Galleria aikovat jättää Oulun kaupungin rakennusvalvontaan hakemuksen määräaikaisesta rakennusluvasta kesäkadun ovien lasisille ja automaattiovin varustetuille tuulikaapeille. Lupaa haetaan tuulikaappien toimivuuden testaamiseksi 18 kuukauden ajalle.

Tuulikaappien tavoitteena on pitää lämpö sisällä ja veto poissa vaikeuttamatta kesäkadun läpikuljettavuutta.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, hallintojohtaja Paavo Härö, p. 044 788 5901

Kauppakeskus Valkea, kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho, p. 040 709 2960

 

Jaa artikkeli: