THE ATHLETE'S FOOT, FINLAYSON, OMBRELLINO JA VOLT VALKEAAN

Kauppakeskus Valkea laajenee marras-joulukuussa, kun vastaremontoitu laajennusosa valmistuu osaksi Valkeaa. Oulun keskustan ostosmahdollisuudet harppaavat taas aimo loikan eteenpäin, kun Kauppakeskus Valkeaan saadaan useampi Oulussa ennennäkemätön myymälä.

Valkeassa syksyn mittaan ovensa avaavat tyylikästä vapaa-ajan pukeutumista ja erityisesti sneakereita tarjoava The Athlete’s Foot, rakastettu kodintekstiilivalmistaja Finlayson, perinteikäs helsinkiläinen lelukauppa Ombrellino sekä supertrendikäs miesten monimerkkimyymälä Volt.

”Olemme erittäin onnellisia saadessamme tarjota oululaisille kuluttajille näin mielenkiintoisen nipun uusia toimijoita. Tämä tekee hyvää koko keskustan vetovoimalle”, iloitsee uusista tulokkaista kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho.

 

The Athlete’s Foot – Sport with style

The Athlete’s Foot ei nimestään huolimatta myy pelkästään kenkiä. Ketjun valikoimaan kuuluvat kenkien lisäksi vaatteet ja muut asusteet. Urheilulliset vapaa-ajan kengät, tuttavallisemmin sneakerit, ovat kuitenkin valikoiman keskipisteenä.

– Tuotteemme ovat pitkälti sellaisia, joita moni suomalainen on toistaiseksi voinut ostaa vain ulkomailta tai verkosta. Meiltä asiakas löytää kaiken tyylikkääseen, urheilulliseen vapaa-ajan pukeutumiseen, aina repuista ja lippiksistä kengännauhoihin asti, kertoo ketjujohtaja Juha Niskanen.

Monipuoliseen valikoimaan kuuluvat tuotemerkit kuten Nike, Adidas Originals, Puma, New Balance, Asics Tiger, Converse, Reebok Classics, Jordan sekä Herschel.

– Haluamme tuoda suurimpien urheilubrändien uusimmat ja parhaimmat tyylit jokaisen suomalaisen ulottuville, Niskanen toteaa.

Suomen kaksi ensimmäistä TAF-myymälää avattiin elokuun alkupuolella Espoon Iso Omenassa ja Vantaan Jumbossa. Marraskuusta lähtien tätä harvinaista herkkua saa myös Oulun Valkeasta.

TAF_Kuva_1

 

Finlayson – siellä missä pitääkin vuodesta 1820

Suomen rakastetuin kodintekstiilivalmistaja Finlayson avaa uuden myymälänsä Valkeassa marraskuussa. Finlayson täydentää hienosti Valkean kodin sisutuksen valikoimaa. Myös Finlaysonilla uuden liikkeen avausta odotetaan innolla.

– Oulu on aina ollut kaupunki, joka on ollut jyvällä siitä, missä milloinkin mennään. Sanalla sanoen edelläkävijäkaupunki – ellei peräti Suomen Pariisi. Toinen syy on se, että tätä kauppapaikkaa on vaikea vastustaa. Valkean sijainti on niin keskeinen, että jatkossa siitä tulee kaupunkilaisten ympärivuotinen olohuone, Finlaysonin talousjohtaja Petri Pellonmaa kehuu Oulua ja Valkeaa.

– Finlayson on siis siellä, missä tapahtuu, siellä missä on elämää ja ihmisiä. Odotamme innolla hienon myymälämme avausta. Tuntuu siltä, että nyt on asetukset kohdillaan, Pellonmaa jatkaa.

Finlaysonin Oulun liikkeen laajasta valikoimasta tulee löytymään laadukkaita kodintekstiilejä niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin.

Finlayson_myymälä_2

Uuden konseptin mukainen Finlayson-myymälä.

 

Ombrellino tuo Valkeaan iloa, riemua ja lahjaideoita

Helsingin vanhin, vuodesta 1978 asti toiminut, lelu- ja lifestylemyymälä Ombrellino avaa toisen myymälänsä 38-vuotisjuhlansa kunniaksi Oulussa syyskuussa.

Ombrellino on laadukkaiden vauvatarvikkeiden, lelujen sekä piensisustustuotteiden edelläkävijä. Valkean myymälän valikoimissa on myös kauniita onnittelukortteja, juhlatarvikkeita, persoonallisia lastenhuoneen koristetarvikkeita ja sisustuselementtejä.

– Uskomme ekologisuuteen ja eettisyyteen. Tarjoamme laajan valikoiman ekologisia ja haitta-aineettomia vauvatarvikkeita. Olemme kotimainen perheyritys, henkilöstö on omaamme ja moni tuotteistamme tehdään edelleen Euroopassa. Olemme oikea vanhan ajan lelukauppa, projektipäällikkö Saara Rimpiläinen kuvaa yrityksensä arvoja.

Ombrellinon hyllyiltä voi bongata ikisuosikkeja Barbapapasta Petteri Kaniiniin ja Tintistä Maisaan. Ombrellino on myös Onnelin ja Annelin luottomyymälä; elokuvissa näkyvät upeat pehmoeläimet ja muut suloiset lelut ovat Ombrellinosta.

– Poimimme asiakkaittemme puolesta maailman tarjonnasta kiinnostavimmat uutuudet, joiden lisäksi valikoimassamme ovat vuodesta toiseen myös rakastetuimmat klassikot.

 

Volt on tyylinsä tuntevan miehen ostospaikka

Volt on yksi Pohjoismaiden suurimmista miesten monimerkkikonsepteista lähes sadalla myymälällään Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Volt yhdistelee pohjoismaisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä ja sen laajat valikoimat vaatteita, kenkiä ja asusteita kattavat asiakkaiden kaikki pukeutumistarpeet – vapaa-ajalle, töihin ja juhliin. Suomen ensimmäiset Volt-myymälät avataan tänä syksynä ja yksi niistä Oulun Kauppakeskus Valkeassa.

Voltin kohderyhmää ovat itseensä luottavat ja oman vaatemakunsa tuntevat miehet. Voltissa myytävien tuotemerkkien vähimmäisvaatimuksena on, että ne ovat designiltaan ja tyyliltään yksilöllisiä. Merkkivalikoimaa myös täydennetään aktiivisesti uusilla trendikkäillä tuotemerkeillä, jotka edelläkävijöinä luovat huomisen muotia.

– Tunnelmat ovat tällä hetkellä positiivisen jännittävät. Työstämme pohjakuvia, rekrytoimme henkilökuntaa ja levitämme tietoa Voltin tulosta myös Ouluun, elokuussa tavoitettu Voltin maajohtaja Erika Ahlberg kuvailee tunnelmia avauksen alla.

Volt myös julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää aikakauslehteä. Volt Magasin on yli 250 000 kappaleen painoksellaan Pohjoismaiden suurimpia miesten ilmaisaikakauslehtiä. Lehden sisältö koostuu erilaisista muotia ja lifestylea käsittelevistä teemoista, sekä muoti-, musiikki- ja taidealan haastatteluista. Lehteä jaetaan kaikissa Volt-myymälöissä, pian myös Oulussa!

Volt_PK-Huset_Medium

Tukholmassa sijaitseva Volt-myymälä.

 

 

 

Lisätietoja:

Kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho, anu.junnikkala-alho@sok.fi, p. 040 709 2960

Jaa artikkeli: