Kesko, 2013,

Urheilukaupan markkinajohtaja Intersport Valkeaan

Kesko, 2013,

Hyviä uutisia sporttikansalle. Suomalaisen urheilukaupan markkinajohtaja Intersport tulee laajentamaan Kauppakeskus Valkean urheiluvälinetarjontaa avaamalla uuden liikkeen kauppakeskuksen tiloihin. Intersportin uusi Valkean myymälä aukeaa joulukauppaan 2016 ja sen myötä ketjun verkosto laajenee entisestään Oulun alueella.

– Valkea on heti avattuaan Oulun alueen keskeisin ja tärkeä kauppapaikka. Sijainnin lisäksi tärkeässä osassa on keskuksen laajaa asiakaskuntaa palveleva monipuolisuus, summaa kauppapaikkavalintaa Intersport Finland Oy:n ketjujohtaja Juha Nurminen.

Olemme Kauppakeskus Valkeassa innoissamme saadessamme joukkoon vahvan ja tunnetun toimijan urheilukaupan saralta. Juuri tätä Valkean kokonaisuus vielä kaipasi, iloitsee kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho.

Kahteen kerrokseen levittäytyvä kansainvälinen Intersport-ketju lupaa asiakkailleen ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet. Intersport Valkeasta tulee kooltaan iso, yli 2000m2, urheilun erikoiskauppa, jonka valikoima tulee rakentumaan vaikutusalueen suosituimmista lajeista.

– Intersport on urheilukaupan selvä markkinajohtaja ja kansainvälisenä ketjuna tuomme viimeisimmät trendit ja uutuudet nopeasti kauppaan ja asiakkaiden ostettavaksi, kertoo Nurminen.

Laajan valikoimansa lisäksi Intersport tunnetaan alan parhaasta palvelusta, monipuolisista huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluista sekä helposta ja viihtyisästä asioimisesta.

– Intersport on jo pitkään toiminut Oulun alueella, joten asiakkaat tuntevat ja luottavat toimintaamme. Laadukkaiden valikoimien lisäksi osaava ja palveleva henkilökunta on kilpailuetumme, Nurminen lisää.

 

Kuva: Kesko, 2013

 

Lisätietoja:
Kauppakeskusjohtaja, Anu Junnikkala-Alho, Kauppakeskus Valkea, anu.junnikkala-alho@sok.fi, p. 040 709 2960
Ketjujohtaja, Juha Nurminen, Intersport Finland Oy, juha.nurminen@kesko.fi, p. 050 525 3847

Jaa artikkeli: