uutiskuva_5gfwd

Mitä 5G mahdollistaisi Valkeassa? Ideakisa tuhansien eurojen palkinnoista!

uutiskuva_5gfwd
Mikä tekisi Valkeasta Suomen innostavimman ja vetovoimaisimman kauppakeskuksen? 

5GFWD on kisa, johon haastetaan mukaan maailman kekseliäimmät ideanikkarit, suunnittelijat, yritykset ja tiimit kehittämään elämäämme parantavia, helpottavia ja ilahduttavia, 5G-teknologiaa hyödyntäviä innovaatiota. 5G-mobiiliverkon tiedonsiirtonopeuden arvioidaan olevan yli sata kertaa nykyistä verkkoteknologiaa ripeämpi.5GFWD-kilpailun Shopping Frenzy! -sarja haastaa sinut ideoimaan Kauppakeskus Valkealle 5G-teknologiaa hyödyntävän mobiilisovelluksen tai -palvelun, joka mahdollistaisi kuluttajan ja kauppakeskuksen välisen aidosti hyödyllisen ja miellyttävän, vastavuoroisen kommunikoinnin. Mikä kätevä ratkaisu palvelisi asiakasta jo ennen vierailua, sen aikana ja sen jälkeen?
Kisaan halutaan nimenomaan ideoita, ei valmiita teknisiä ratkaisuja – joten kuka tahansa voi osallistua. Palkintojen yhteisarvo kilpailun kolmessa sarjassa on huikeat 40 000 euroa. Shopping Frenzy!:n lisäksi voit osallistua Easy Living & Working! sekä Healt Goes 5G! -sarjoihin. Kilpailun finalisteilla on myös mahdollisuus päästä keskustelemaan rahoittajien ja tuotekehittäjien kanssa idean mahdollisuuksista menestyä kuluttajamarkkinoilla.
5GFWD-kisa käydään verkossa, joten osallistujia odotetaan kaikkialta maailmassa. Kisan kolmen kategorian voittajat lennätetään Grand Prix -gaalaan Ouluun kilpailemaan 10 000 euron pääpalkinnosta kesäkuussa 2016. Lisätiedot ja osallistuminen kilpailuun tapahtuu osoitteessa 5gfwd.org!

Jaa artikkeli: