uutiskuva_granit

Granit, Spice Ice, Polarn O. Pyret ja Sokoksen lastenosasto Valkeaan

Kauppakeskus Valkea avautuu asiakkaille torstaina 14.4.2016. Täysin uusia toimijoita Oulussa tähän mennessä varmistuneista Valkean vuokralaisista on yli 40%.
uutiskuva_granit
 
Huipputrendikästä käytännöllisyyttä sisustamiseen
Betonia, lasia, puuta ja metallia. Jokaisen sisustajan unelma, vuonna 1997 perustettu sisustusliike Granit, tarjoaa ajattoman minimalistisia, käytännöllisiä ja laadukkaita kodintuotteita huokeaan hintaan. Valikoimaan kuuluu muun muassa fiksuja säilytysratkaisuja, lamppuja, tekstiilejä sekä kylpyhuone- ja keittiötarvikkeita.
Hauskaa elektroniikkaa
Teknikmagasinet on ruotsalainen viihde- ja kodinelektroniikan vähittäismyyntiketju, jonka laajasta valikoimasta löytyy nerokkaita ja hauskoja tuotteita tekniikan, elektroniikan, hyvinvoinnin ja harrastetuotteiden saralta. Teknikmagasinetilla on pitkälti toistasataa myymälää Pohjoismaissa. Suomessa ketjulla on ennestään 11 myymälää seitsemässä eri kaupungissa ja 12. avataan pian Oulussa.
Parasta jäätelöä, herkullisilla lisukkeilla
Spice Ice on Suomen suurin jäätelöbaariketju jo yli 30 toimipisteellään. Spice Ice tarjoaa jäätelönrakastajille Ingmanin softista, laajat irtojäätelövaihtoehdot ja valtavan valikoiman herkullisia lisukkeita – kylmiä ja lämpimiä kastikkeita, karamelleja, suklaata, hedelmiä ja marjoja.

uutiskuva_pop

 

Lisää laadukkaita lastenvaatteita

Lapsiperheiden iloksi Valkean kolmanteen kerrokseen avautuu jo aiemmin julkistetun Jasmin lasten- ja äitiysvaateliikkeen lisäksi kolme uutta lastenvaatteita tarjoavaa konseptia.
Sokos Oulu -tavaratalon oma lastenvaateosasto tarjoaa laadukkaita ja hintalaatusuhteeltaan erinomaisia merkkejä sisä- ja ulkopukeutumiseen. Sokos Oulun lastenvaatevalikoimista löytyy muun muassa Benetton, Esprit, DC, Mayoral, Reima, Didrikson, Ticket To Heaven ja Sorel.
Raitojen nimeen vannova Polarn O. Pyret aloitti lastenvaatteiden valmistuksen jo vuonna 1976 Tukholmassa. Toimivat, laadukkaat ja hauskoilla kuoseilla varustetut vaatteet ovat PO.P:in tavaramerkki. Ketjun tuotteita myydään nykyään yli sadassa myymälässä ympäri maailman.
Kolmantena uutena toimijana Valkeassa avaa huhtikuussa aivan uusi vielä nimeämätön Metsolan jälleenmyyntiliike, jonka valikoimissa Metsolan lisäksi muun muassa Gugguu, Name It, Villervalla, Mini Rodini, Molo, Papu, Mainio ja The Tiny Universe.
Samassa kerroksessa perheen pienimpiä riemastuttavat lelukauppa BR-Lelut sekä ravintolamaailma Köökin sydämessä sijaitseva lasten ikioma leikkitila Pikku-Kööki. Köökin yhteydestä löytyy myös kauppakeskuksen tilavin lastenhoitohuone.
Valkean vuokralaiset 18.3.2016:
ARNOLDS
BACARO DOPPIO
BIK BOK
BR-LELUT
CARLINGS
CLAS OHLSON
CUBUS
DINSKO
ELISA
FITWOK
FONUM
FRIENDS & BRGRS
GINA TRICOT
GLITTER
GRANIT
HANKO SUSHI
HESBURGER
INDISKA
INSTRUMENTARIUM
JASMIN LASTEN- JA ÄITIYSASUT
JUNGLE JUICE BAR
KARKKIPÄIVÄ
KIINALAINEN RAVINTOLA KIRIN
KULTAJOUSI ELEGANCE
LA TORREFAZIONE
LIFE
MICK’S
ORIGINAL SOKOS HOTEL ARINAN KOKOUSTILAT
PICNIC
PIZZARIUM
POLARN O. PYRET
RAGS
ROSSO
SEPPÄLÄ
SILMÄASEMA
SOKOS
SOKOS HERKKU
SOKOS HERKKU KIOSKI
SOKOS HERKKU KUKKA
SOKOS HERKKU RAVINTOLA
SONERA KAUPPA
SPICE ICE
SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA
TEKNIKMAGASINET
THE BODY SHOP
TIGER

Jaa artikkeli: