uutiskuva_latorrefazione

La Torrefazione Valkeaan

uutiskuva_latorrefazione

Kauppakeskus Valkean kahvilatarjonta monipuolistuu entisestään. Uusin tulokas on hurmaavaan palveluun ja korkeatasoisiin kahveihin keskittynyt La Torrefazione, joka avaa ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

”Meillä sosiaaliset baristat keskittyvät ihmisten palvelemiseen sekä viihdyttämiseen”, kertoo La Torrefazionen toimitusjohtaja Jens Hampf. ”La Torren” konseptin ydin on kattava baristakoulutus, joka takaa tinkimättömän laadun sekä palveluun että jokaiseen kupilliseen kahvia. Laadukkaiden kahvien lisäksi valikoimaan kuuluvat tilattavat ruokatuotteet, muun muassa leivät ja smoothiet, jotka valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä.

Hampf kertoo olevansa innoissaan Oulusta, oululaisista ja mahdollisuudesta olla osa uusinta ja trendikkäintä kauppakeskushanketta. ”Emme voisi toivoa parempaa avauspaikkaa pisteellemme”, Hampf hehkuttaa.

La Torrefazione kuuluu samaan konserniin kuin Beanie, jonka paikalle uusi kahvilakonsepti on tarkoitus avata.

Jaa artikkeli: