Valkea_blogi_loistava_kauppakeskus3_640x300px

Oulun sydän on Valkea

Valkealle on luotu visuaalinen ilme yhteistyössä helsinkiläisen Aivan Madam Oy:n kanssa kuvastamaan sen ainutlaatuista arkkitehtuuria ja henkeä oululaisten uutena kohtaamispaikkana keskellä kaupunkia. Aivanin taitavasta kynästä on syntynyt muun muassa Valkean upea logo ja kaikessa Valkean viestinnässä käytettävä ilme väreineen ja muine elementteineen.

Valkean logo koostuu leikatuista kirjaimista, jotka muodostavat kaksi tasoa: valoisan ja varjoisan. Aina taustaansa vaaleampi logo ilmentyy ”valon lähteenä” tummemman taustansa päällä. Logon selkeät, vahvat ja suorat linjat ovat saaneet inspiraatiota Valkean arkkitehtuurista. Logon läpinäkyvyys viittaa Valkeaa halkovan kesäkadun päätyseinien valoa läpipäästäviin lasipintoihin. Logo on myös muuntautumiskykyinen. Sen värittäminen eri Valkean ilmeelle määritellyin värein saa siitä esiin erilaisiin yhteyksiin sopivia tunnelmia.

Valkean logon V-kirjainta käytetään myös logosta irrallaan. Litistettynä se muodostaa Valkean sydämen, joka viittaa kauppakeskukseen aivan Oulun sydämessä sijaitsevana läheisenä ja rakkaana kohtaamispaikkana.

Oulun sydän on ilmeeltään tyylikäs, kaunis ja raikkaan moderni. Mitä sinä tykkäät?

Jaa artikkeli: