BR-Lelut, Friends & Brgrs ja Pizzarium Valkeaan

Kuvat: Friends&Brgrs ja Pizzarium

Osa vuokralaisneuvotteluista on jälleen viety päätökseen ja kauppakeskus Valkeaan on näin varmistunut uusi joukko liikkeitä ja ravintoloita. 

Ravintolamaailma Köökin seitsemän ravintolan kokonaisuus täydentyy kotimaisella lounaskahvilaketju Picnicillä, Friends & Brgrs -hampurilaisketjulla ja artesaanipitsoja kauppakeskusympäristöihin tuovalla suositulla Pizzarium-konseptilla, joka avaa kauppakeskuksessa saman yrityksen Ahorita-ravintolan sijaan.
Pizzarium tarjoilee huolella ja intohimolla valmistettua palapizzaa nopeasti mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi. Pietarsaaresta lähtöisin oleva ja pääkaupunkiseudulla hyvin vastaanotettu Friends & Brgrs käyttää hampurilaisissaan tuoretta kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi. Myös ketjun oman tuotekehityksen tulosta olevat “triple-cooked” ranskalaiset valmistetaan kotimaisista perunoista alusta loppuun ravintolassa. Jopa hampurilaissämpylät paistetaan ravintolan omassa leipomossa. 

Lapsiperheiden iloksi kauppakeskus Valkeassa ovensa avaa huhtikuussa myös lelukauppa BR-Lelut. BR-Lelut on Tanskan Roskildesta lähtöisin oleva 250 liikkeen laajuinen lelukauppaketju, joka tarjoaa kattavan valikoiman turvallisia tuotemerkkejä ilostuttamaan leikkijöitä vauvasta vaariin.
Muita Valkeaan tulevia liikkeitä ovat uusi oululainen karkkikauppakonsepti Karkkipäivä, suomalainen muotiketju Seppälä, näkemisen ja silmäterveyden asioissa palveleva Silmäasemasekä matkapuhelinhuolto Fonum. Matkapuhelin- ja internetasioissa Valkean asiakkaita tulevat palvelemaan sekä Elisa myymälä, että Sonera Kauppa.

Osana Sokos Herkun konseptia kesäkadun varteen avataan Sokos Herkku kioski. Sokos Herkku ruokakaupan yhteydessä katotason alapuolella palvelee Sokoksen oma kukkakauppa Sokos Herkun kukka.

Aiemmin julkaistuista vuokralaisista voit lukea täältä. Valkean vuokrausaste on tällä hetkellä 80 %. Jo varmistuneiden ja neuvotteluissa loppusuoralla olevien tilojen yhteenlaskettu osuus kaikista tiloista on noin 92%.

Lisäys: Valkeaan saadaan myös amerikkalaistyylisistä herkuistaan tunnettu leipomokahvilaketju Arnolds.

Jaa artikkeli: