merja_vaaka-560×400

Huikea määrä työhakemuksia Sokos-tavarataloon

merja_vaaka-560x400

Kauppakeskus Valkean ankkuritoimijan Sokos Oulu -tavaratalon rekrytoinnit toivat Osuuskauppa Arinaan hakemusten tulvan.Yksittäisiä hakijoita oli yhteensä 2105. Kun useampi hakija haki kerralla useampaa tehtävää, hakemusten yhteenlaskettu määrä nousi huimaan 8269 kappaleeseen.

Herkkuun hakemuksia tuli 2888, myynnin tukeen 1622, kodin osastolle 1288, naisten pukeutumiseen 1066, miesten pukeutumiseen 777 ja kosmetiikkaan ja hyvään oloon 628. Sokos Oulu -tavaratalon päälliköt ovat onnellisen yllättyneitä kiinnostuksen määrästä.

sami_pukumies_henkkoht-2

Hakemuksia käydään parhaillaan läpi ja ensimmäisiä ryhmähaastatteluja on jo järjestetty. Kaikki ryhmähaastatteluun kutsuttavat saavat tiedon haastatteluajasta ensi viikon perjantaihin mennessä. Ryhmähaastatteluja seuraa yksilöhaastattelut ja lopulliset valinnat tehdään helmikuun puoliväliin mennessä. Työt alkavat maaliskuun puolessa välissä ja tavaratalo aukeaa kauppakeskus Valkean avajaispäivänä torstaina 14.4.2016.

Haussa auki olleita nimikkeitä on yhteensä 29 ja työpaikkoja koko Sokos-tavaratalossa noin 150. Kauppakeskus Valkea toivottaa Sokoksen rekrytoinneista vastaaville päälliköille tsemppiä urakkaan ja hakijoille iloista mieltä haastatteluihin!

Jaa artikkeli: