sokos_pukumies_rekrytointi-18_blogiin

Sokos Oulu rekrytoi - tarjolla huipputyöpaikkoja!

sokos_pukumies_rekrytointi-18_blogiin

Pukumiehessä työskentelevät Merja ja Sami nauttivat työstään ihmisten parissa – jokainen päivä on erilainen.

Oulun Sokos-tavaratalon työpaikat ovat auenneet hakuun. Haettavana on reilusti yli 100 paikkaa Sokos Herkussa, kauneuden, pukeutumisen ja kodin osastoilla, sekä kampaamo-hoitolassa ja tavaratalon tukitehtävissä. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä ja työsuhteet ovat tehtävästä riippuen joko osa- tai kokoaikaisia.

Työpaikka uudessa Sokos Oulu -tavaratalossa tarjoaa hienon mahdollisuuden olla kehittämässä uutta palvelua Arinan omistajille. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, työkavereina huippuammattilaisista koostuva innostunut työryhmä. Lisäksi Sokoksen työntekijät pääsevät nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan laajoista työsuhde-eduista.

Hakijoilta toivotaan aktiivisuutta, tavoitteellisuutta, rohkeutta ja taitoa toimia ryhmässä. Aitoa kiinnostusta osuustoimintaa kohtaan arvostetaan suuresti. Sillä, onko hakija konkari vai tulevaisuuden lupaus, ei ole niinkään väliä, tärkeintä on halu palvella omistajia.

Hakulomake ja lisätietoja paikoista löytyy täältä. Valkean uudet sävyt -blogi toivottaa onnea hakuun!

Jaa artikkeli: