sokos_pukumies_logo

Rekrytoinnit jatkuvat Sokos Pukumiehessä ja Sokos Herkussa

sokos_pukumies_logo

sokos_herkku_rgb_va%cc%88rikorjattu

Sokos Pukumies -tavaratalon rekrytointien seuraava vaihe käynnistetään marraskuun puolivälissä, kun täytettäväksi aukeaa loput tavaratalon henkilöstötarpeesta. Aiemmin tavaratalon palvelukseen on palkattu avainhenkilöitä ja päälliköitä, nyt hakuun tulee yhteensä reippaasti yli sata paikkaa Sokos Herkussa ja tavaratalon muodin, kauneuden sekä kodin osastoilla. Haussa on muun muassa myyntialuevastaavia, myyjiä, myyjä-visualisteja, parturi-kampaajia, fytonomeja, floristeja, kosmetologeja, palveluassistentteja, varastotyöntekijöitä, kassahenkilöitä, kokkeja ja muita ravintola-alan ammattilaisia. Avauduttuaan Sokos Pukumies -tavaratalo tulee työllistämään yhteensä noin 150 ammattilaista.

Oletko kiinnostunut työpaikasta uudessa upeassa Sokos Pukumies -tavaratalossa? Sokos Pukumies on osa Osuuskauppa Arinaa. Arina toivoo hakijoilta ennen kaikkea aitoa kiinnostusta osuustoimintaa kohtaan. Voit olla konkari tai tulevaisuuden lupaus, tärkeintä on halu palvella omistajia parhaalla mahdollisella tavalla – omistajalähtöisesti – omistajien etua ajatellen.

Seuraamalla S-kanavaa, Kalevan työpaikkailmoituksia, Työ- ja elinkeinoministeriön mol.fi -palvelua, tätä Valkean omaa blogia tai facebook-sivua saat varmimmin tiedon avautuvista työpaikoista ja hakuprosessista heti kun sitä julkaistaan.

rekryilmon-kollaasi

Jaa artikkeli: