kulku-citytalon-liikkeisiin_kartta

Kesäkadun jatko-osan rakennustyöt käynnissä

Tällä viikolla kesäkadun rakennustöissä on päästy uuteen vaiheeseen ja kadulla tehdään töitä tiiviisti aina arkipäivisin klo 6.00 ja 21.00 välillä. Kesäkadulla tehdään muun muassa alustäyttötöitä, kadun rungon laudoitusta, raudoitusta ja betonointityötä. Työvaiheelle ominaista on, että kesäkadulle ja kesäkadulta pois kuljetetaan paljon materiaaleja. Töiden takia Citytalon aiempi sisäänkäynti Isokadun puolella suljetaan ja uusi sisäänkäynti järjestetään opastetusti huoltosisäänkäynnin yhteyteen.

Rakennuttaja Skanska lupaa, että työstä aiheutuvaa melua ja liikennehäiriöitä pyritään kaikilta osin minimoimaan, jotta rakentamisesta aiheutuvat haitat olisivat naapureille ja kaupunkilaisille mahdollisimman pienet.

kulku-citytalon-liikkeisiin_kartta

Valkean rakennustyömaan ympäristössä tapahtuu muutakin. Oulun teknisen liikelaitoksen maarakennuspalvelut tiedotti aloittaneensa viime viikolla Isokadun ja Kauppurienkadun päällystyöt, eli kävelykadun sulanapitojärjestelmän ja katukiveyksen rakentamisen.

>Kadun pintarakenteet tehdään valmiiksi Isokadulla Anttilan ja Yliopiston apteekin välillä sekä Kauppurienkadulla apteekin ja Autosaaren pysäköintihallin välillä. Liikennejärjestelyjä joudutaan muuttamaan kevyenliikenteen osalta työn edetessä. Jalankulku ohjataan tarpeen vaatiessa telttojen kautta liiketiloihin. Saaristonkadulla liikennejärjestelyt pysyvät pääosin muuttumattomina.

Jaa artikkeli: