vans_offthewallogo_wht

Vans, Tiger, Hanko Sushi ja Ahorita Kauppakeskus Valkeaan

Kauppakeskus Valkea on julkistanut tänään nipun uusia kauppakeskustoimijoita. Joukossa on täysin uusia tuttavuuksia, kauan kaivattuja suosikkeja ja vanhoja tuttuja.

vans_offthewallogo_wht

Vans on vuonna 1966 lanseerattu etelä-kalifornialaista elämäntyyliä edustava brändi, jonka rullalautailukulttuuri otti omakseen maailmanlaajuisesti jo pian merkin perustamisen jälkeen. Yli 415 Vans-liikettä yli 170 maassa tarjoavat kaikenkattavan valikoiman kenkiä, vaatteita ja asusteita. Lähes 50 vuotisen historiansa aikana Vans on noussut johtavaksi oman alansa lifestyle-tuotemerkiksi.

tiger_logo

Tiger on vuonna 1995 perustettu tanskalainen design-kauppaketju, jolla on yli 500 myymälää 27 maassa. Tigerin värikäs, oivaltava ja inspiroiva valikoima sisältää kaikkea arjen käyttötavarasta hauskoihin trendituotteisiin. Tigerista löydät kivoja, tarpeellisia, koristeellisia ja luovuutta kutkuttavia tuotteita – sellaisiakin, joita et edes uskonut olevan olemassa. Tiger muuttaa tasahintoineen käsitystäsi siitä, mitä kaikkea yhdellä, kahdella tai viidellä eurolla voikaan saada.

RAGS on paikallisen yrittäjän pyörittämä multibrand-myymälä, joka tarjoaa erinomaisen kattauksen laadukkaita, mielenkiintoisia ja muodikkaita vaatteita sekä naisille että miehille. Rags tuo oululaisten saataville tunnettuja brändejä kuten Calvin Klein Jeans, Superdry, Levi’s, Japan Rags, Le Temps des Series, Rains, Knowledge Cotton Apparel, Lyle & Scott, Anerkjendt, Solid, PBO, Minimum ja Superga.

Valkean pohjakerroksessa kesäkadun varrella ovensa avaa kaksi ihastuttavaa uutta kahvilaa. Beanien tunnelma ja menu ovat sekoitus Kööpenhaminaa, Barcelonaa ja New Yorkia, Skandinaaviseen tapaan yhdistettynä. Bacaro Doppio on Osuuskauppa Arinan oma italialaistyyppinen cafe ja deli.

Jo aiemmin oululaisille tuttuja Kauppakeskus Valkeaan avaavia liikkeitä ovat Glitter, Lasten- ja äitiysvaate Jasmin, Suomalainen kirjakauppa, Kultajousi, Instrumentarium, Mick’s ja Body Shop.

hankosushi

Myös Valkean Ravintolamaailma Köökin puolelle on varmistunut uusia toimijoita. Seitsemästä Köökiin avaavasta ravintolasta on nyt julkistettu viisi erilaista makumaailmaa.

Hanko Sushi on Suomen suurin sushiravintolaketju. Ensimmäinen Hanko Sushi -baari perustettiin kesäiseen Hankoon. Saariston henkeä ja japanilaisuutta yhdistävä ravintola sai suuren suosion. Valikoimissa on niin kala- kuin kasvisvaihtoehtoja. Hanko Sushin tuotteiden laatu perustuu tuoreisiin raaka-aineisiin, maukkaisiin annoksiin sekä mutkattomaan palveluun.

logo_ahorita_black_rgb-3

Ahorita tarjoaa autenttista, terveellistä ja raikasta meksikolaista ruokaa rennossa tunnelmassa. Ahorita tarkoittaa ”nyt tai vähän myöhemmin”, ihan miten parhaalta tuntuu. Ahoritassa se tarkoittaa sitä, että voit syödä heti tai ottaa herkut mukaan. Ahoritan slogan on riemukas EAT, SLEEP, TACO & REPEAT! Näin päästään keväällä tekemään Oulussakin.

Ravintolamaailma Köökissä ovensa avaa myös kiinalainen ravintola ja oululaisten suuri suosikki Fitwok. Köökin ankkurina toimii vanha tuttu Rosso uudistetulla konseptillaan.

valkean-julkaistut-toimijat-01102015

Jaa artikkeli: