Omistajien ruokakauppapalvelut laajenevat merkittävästi Oulun keskustassa

Osuuskauppa Arina on päättänyt keskittää Oulun keskustan ruokakauppapalvelut keväällä 2016 Kauppakeskus Valkeassa avattavaan Sokos Herkkuun ja Sokos Herkku Kioskiin. Keskittämisen seurauksena omistajia keskustassa jo pitkään palvelleen S-market Rotuaarin toiminta tulee päättymään sen vuokrasopimuksen loppuessa. 
Vuodenvaihteessa suljettavan S-marketin työntekijät työllistyvät joko uudessa Sokos Herkussa tai Arinan muissa ruokakaupoissa. Sokos Herkku ja Sokos Herkku Kioski tulevat yhdessä työllistämään moninkertaisen määrän ruokakaupan asiantuntijoita S-market Rotuaarin työntekijämäärään verrattuna.
Sokos Herkku – Pohjois-Suomen tasokkain ruokakauppa
Noin 2500 m2 tiloihin Sokos Pukumies -tavaratalon kellarikerrokseen rakentuvassa Sokos Herkussa panostetaan laajan perusvalikoiman lisäksi erityisesti laadukkaisiin suomalaisiin erikoistuotteisiin, lähiruokaan ja luomuun. 
Valkean katutasoon suunnitteilla oleva Sokos Herkku Kioski tarjoaa aamuvarhaisesta iltamyöhään makeisia, peruselintarvikkeita, pientä suolaista mukaan otettavaksi ja oheispalveluja, kuten Lippupalvelun ja Veikkauksen.

Lisätietoja; Osuuskauppa Arina, toimialajohtaja Tapani Kärkkäinen, p. 0500 898 383, tapani.karkkainen@sok.fi

Jaa artikkeli: