untitled-design2

Kivisydämeen Valkean kautta

Vaikka Kauppakeskus Valkean rakennustyöt ovat vielä kesken ja kauppakeskuksen avaukseenkin aikaa puolisen vuotta, pääsee kauppakeskuksen hisseillä kulkemaan jo nyt Kivisydämen syvyyksistä keskelle kaupunkia. Valkean hissiyhteyttä käyttämällä voi Kivisydämestä suunnistaa Isokadun ja Kauppurienkadun risteykseen, lähelle Mick’siä, Grill it!:iä, Yliopiston Apteekkia ja muita Isokadun eteläpään liikkeitä.

untitled-design2

Valkean hissiyhteyden välittömään läheisyyteen on Kivisydämessä sijoitettu vessat ja infotiski. Kätevää! Kätevää on myös Kivisydämeen kaartelu. Tilat ovat väljät ja parkkeeraaminen siksi helppoa. Järjestelmä osaa neuvoa sisäänajaessa valitun hissiyhteyden läheisyyteen. Poislähtiessä järjestelmä tunnistaa rekisterinumeron perusteella parkkimaksun hoidetuksi ja päästää pysäyttämättä läpi porttien.

2

pa130749

3

Jos keskustaan kulkee autolla, vaivattomimmin sen tekee Kivisydämen kautta. Vuodenvaihteeseen asti pysäköinti Kivisydämessä hoituu kampanjahinnoin, yhden tunnin perusmaksu on 1,80 € (norm. 2,30 €) ja jatkotaksa 0,90 € / 30 min (norm. 1,00 € / 30 min). Suosittelemme!

Jaa artikkeli: