Valkean putoamistapaus tutkitaan


Kaleva uutisoi maanantaina oululaisen miehen pudonneen Valkean työmaan kaivantoon suoja-aidan siirryttyä tuntemattomasta syystä pois paikaltaan Isokadulla. Valkean rakennuttaja Osuuskauppa Arina pahoittelee tapahtunutta ja on ryhtynyt toimiin jalankulkijoiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Turvallisuusasioista on Valkean rakentamisen kaikissa vaiheissa huolehdittu tarkasti ja tapahtunut on valitettava poikkeus muuten hyvin turvalliseksi todetulla työmaalla. Tapahtuneeseen johtaneet syyt selvitetään huolellisesti Arinan, rakennusurakoitsijan ja turva-aidoista vastaavan aliurakoitsijan toimesta, jotta vastaavalta vältytään jatkossa. Kaivantoon pudonnutta miestä on urakoitsijan toimesta yritetty tavoittaa, jotta tapahtuman kulku saataisiin selvitettyä mahdollisimman tarkasti ja suoja-aitojen toimivuus varmistettua.

Jaa artikkeli: