Ylävitoset lähiruoalle

Kauppakeskus Valkeaan avautuvan Sokos Pukumies -tavaratalon ruokakaupasta Sokos Herkusta rakennetaan intohimolla Pohjois-Suomen tasokkainta ruokakeidasta. Herkun ohjaimissa häärii kokenut ruokakauppias, Arinan joukoissa jo 25 vuotta hyvin viihtynyt marketvelho Hannu Salo. Hannun tie on käynyt S-marketista Prismaan, Prismasta marketkaupan taustalle ja nyt Sokos Herkkuun. Keväällä avautuvan Herkun myötä toteutuu Hannun pitkäaikainen unelma omasta kaupasta keskellä kaupunkia – ihmisvilinässä ja tapahtumien keskipisteessä.

Hannu on jo palkannut tuekseen muutaman idearikkaan työkaverin. Ennen avausta joukko täydentyy, mutta sitä ennen keskitytään pienemmällä porukalla suunnittelutyöhön ja omistajien toiveiden täyttämiseen. Ilman suunnitteluakin on varmaa, että Hannun johtama henkilökunta viihtyy työssään. Maitokaapin edessä heitetään ylävitoset ja asiakkaiden tarpeisiin vastataan hymyssä suin. Viihtyminen, hyvä ilmapiiri ja asiakkaitten toiveet ovat Hannulle sydämenasia. Valmistuttuaan Herkussa tulee työskentelemään noin 60–80 ruoka-alan ammattilaista, joiden valinnassa palveluhalu on ykköskriteeri.

Sokos Herkkua rakennetaan aidosti omistajia varten. Jo varhain on toiveita kartoitettu sähköpostikyselyn avulla. Nyt toiveet on käsitelty ja niihin vastattu. Sokos Herkku lupaa omistajilleen muun muassa keskustan laajimmat valikoimat, lähiruokaa alueen tuottajilta ja omasta keittiöstä, erityisen laajan luomutuotteiden valikoiman, tuotteita useammasta hintakategoriasta, nopeaa lounasruokaa, henkilökohtaisia ruoanvalmistusvinkkejä ja palvelevan juustotiskin. Lisäksi omistajien yllätykseksi on suunniteltu vain Valkean Sokos Herkusta löytyviä erikoisuuksia. Yhden suunnitteluvaiheessa olevan yllätyksen Hannu jo haluaa paljastaa. Jos kaikki menee nappiin, Herkun ravintolassa valmistetaan keväällä 2016 omaa nimikköjäätelöä ikiomalla italialaisella jäätelökoneella.

Hannu lupaa, että herkkulaisten korvat ovat höröllä omistajien toiveille vastakin. Herkulle ollaan perustamassa omaa kehittäjäryhmää, jonka välityksellä omistajien on mahdollisuus vaikuttaa isoihin ja pieniin Herkkua koskeviin päätöksiin myös kaupan avauduttua. Pysy kuulolla, kehittäjäryhmästä luvassa lisäinfoa myöhemmin blogissa!

Jaa artikkeli: