Sokoksen avainhenkilönimitykset tehty

Kauppakeskus Valkeaan keväällä 2016 avautuvan Sokos Pukumies -tavaratalon rekrytoinnit etenivät avainhenkilöiden nimityksillä. Valitut aloittavat tehtävissään 28.9.

Anu Pyykönen on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan Kosmetiikka ja Hyvä Olo. Anu on kosmetiikan asiantuntija ja hänellä on pitkä kokemus tavaratalokaupasta Oulun ydinkeskustassa, muun muassa Oulun Stockmannin osastopäällikkönä.

Katja Tuisku on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan Miesten Pukeutuminen ja Koti. Katjalla on vankka kokemus Osuuskauppa Arinan käyttötavarakaupasta ja hän siirtyy Sokokselle Prisma Zeppelinin käyttötavaraosastojen myyntipäällikön tehtävästä.

Tutteli Leukkunen on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan Naisten Pukeutuminen. Tutteli siirtyy Sokokselle Vima Oy:n palvelupäällikön tehtävästä ja on toiminut aiemmin Sandin aluepäällikkönä vastuullaan liikkeet Tanskassa, Itävallassa ja Saksassa.

Sari Käyhkö on nimitetty palvelupäälliköksi. Sari on toiminut aiemmin Arinan henkilöstöosastolla HR-asiantuntijatehtävissä ja Stockmannilla useissa tehtävissä, muun muassa tiimiesimiehenä, johdon assistenttina ja palveluassistenttina.

Liisa Lumme on nimitetty muotikaupan asiantuntijaksi ja naisten pukeutumisen myyntialuevastaavaksi. Liisalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus muotikaupasta Pukumiehen palveluksessa. Hän siirtyy Sokokselle Oulun Pukumiehen myymäläpäällikön tehtävästä. 

Marko Heino on nimitetty keittiömestariksi ja esimieheksi Sokos Herkun ravintoloihin ja keittiöön. Markolla on kokemusta useammasta Arinan ravintolasta, viimeksi Oulun Amarillon keittiömestarin tehtävistä.

Susanna Mäkelä on nimitetty palvelutorivastaavaksi Sokos Herkkuun. Susannalla on vankka kokemus palvelutori- ja kahvilamaailmasta. Susanna siirtyy tehtävään Prisma Linnanmaan Apetit-palvelupisteestä.

Marko Karinkanta on nimitetty lihamestariksi Sokos Herkkuun. Marko on kokenut lihamestari, jolla on kokemusta muun muassa Oulun Stockmann Herkun palvelumyynnistä.

Pasi Laine on nimitetty herkkumestariksi Sokos Herkkuun. Pasi on työskennellyt Arinan ravintoloissa useissa eri tehtävissä, viimeksi keittiömestarina Oulun Torerossa ja Kauppakeskus Zeppelinin Rossossa.

Onnittelemme lämpimästi valittuja ja toivotamme heidät tervetulleiksi Osuuskauppa Arinaan rakentamaan Pohjois-Suomen mielenkiintoisinta uutta tavarataloa.

Oulussa 27.8.2015

Anu Junnikkala-Alho
Tavaratalojohtaja, Sokos Oulu

Hannu Salo
Myyntipäällikkö, Sokos Herkku Oulu


Jaa artikkeli: