Kesäkadun rakennustyöt laajenevat pian

Kauppakeskus Valkean ja Kesäkadun rakennustyöt laajenevat Galleria-kauppakeskuksen ja Citytalon kaupan myötä. Kiinteistöjen välisen katualueen rakennustöiden on suunniteltu alkavan rakennusluvan varmistuttua syyskuun puolessa välissä. Töiden alkaessa Isokatu suljetaan kyseiseltä katuosuudelta. Rakennusaikataulut tarkentuvat lähiviikkojen aikana.

Kesäkadun on suunniteltu valmistuvan täydessä pituudessaan kauppakeskuksen avaukseen mennessä, eli kevääksi 2016. Kesäkadusta tulee ympärivuotisesti lämmin katutila, jonka pituus tuplaantuu laajennuksen myötä. Täydessä pituudessaan Kesäkadusta saadaan rakennettua alkuperäissuunnitelmien mukainen, elävä ja monimuotoinen, kaikkien kaupungissa aikaansa viettävien ihmisten yhteinen uniikki katutila ja tapahtumapaikka.

Kesäkadun rakentamisen lisäksi Gallerian ja Citytalon kiinteistöt liitetään osaksi Kauppakeskus Valkeaa. Gallerian muutostöiden on suunniteltu alkavan vuoden 2016 alussa ja valmistuvan saman vuoden joulukauppaan.

Valmistuttuaan kauppakeskus tulee työllistämään täydessä laajuudessaan yli 500 henkilöä. Näistä työpaikoista noin 400 ovat uusia. Kiinteistökaupan myötä kauppakeskuksen pinta-ala kasvaa noin 30 % ja liikkeiden määrä nousee noin 70:een. Kauppakeskuksen laajennuksen avulla halutaan varmistaa Oulun keskustan vetovoimaisuuden positiivinen kehitys useiden uusien houkuttelevien liiketilojen ja liikkeiden muodossa.

Jaa artikkeli: