Valkeaan uusi Sokos Pukumies

Rakenteilla olevaan Kauppakeskus Valkeaan sijoittuva uusi Sokos-tavaratalo vahvistuu paikallisesti tunnetulla, perinteisellä Pukumies-liikemerkillä ja osaamisella. Valkean Sokos-tavaratalon avautuessa Pukumiehen Oulun myymälä yhdistyy Sokoksen pukeutumisen osastoihin.Tavoitteena on yhdistää molempien myymäläkonseptien parhaat puolet.

Uusi Sokos Pukumies tarjoaa osuuskaupan omistajille yhtenä kokonaisuutena Sokos-tavarataloketjun laajat valikoimat ja kampanjat, sekä Pukumiehen valikoimat ja palveluosaamisen. Uudesta Sokos Pukumies -pukeutumisen maailmasta tulee ainutlaatuinen pukeutumisen ja muodin keskus. Oulun Pukumiehen henkilökunta siirtyy uuteen Sokos Pukumies myymälään ns. vanhoina työntekijöinä. Oulun uudistuksella ei ole vaikutuksia muihin Pukumies-myymälöihin ja niiden henkilökuntiin.

Sokos Pukumies on Kauppakeskus Valkean veturi viidessä eri kerroksessa. Ouluun avataan uuden Sokos-konseptin mukainen kauneuden ja muodin tavaratalo. Sokos Pukumies tarjoaa kosmetiikkaa, asusteita, naisten ja miesten pukeutumista, kodin osaston ja ruokakaupan. Sokos Herkku ruokakaupasta on tavoitteena tehdä Pohjois-Suomen paras ja tasokkain ruokakauppa. Kauppakeskus Valkea avataan keväällä 2016.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Arina, hallintojohtaja Paavo Härö, p. 044 788 5901, paavo.haro@sok.fi


Jaa artikkeli: