Skanska rakentaa Valkean yhteyteen 66 asuntoa

As. Oy Oulun Pajarinkulma rakennetaan aivan Oulun ydinkeskustaan kattojen ylle. Pajarinkulmaan valmistuu 66 uutta asuntoa, jotka sijoittuvat Kauppakeskus Valkean katolle seitsemään kerrokseen. Ylimpien kerrosten asunnot sijaitsevat katutasosta laskettuna 12. kerroksessa. Oulun keskustan korkeimmasta asuinrakennuksesta avautuvat näkymät yli kaupungin.

”Pajarikulma on herättänyt todella paljon ennakkokiinnostusta. Kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden asua aivan palvelujen ytimessä, mutta kodit ovat kaupungin vilinän yläpuolella omassa rauhassa. Asuntoja on toteutettu kauppakeskusten yhteyteen aikaisemmin muualla Suomessa, mutta nyt ensimmäistä kertaa Oulussa”, kertoo Skanska Kotien myyntipäällikkö Maarit Nevalainen.

Pajarinkulman asuntovalikoima on monipuolinen ja uusia koteja löytyy kompaktista yksiöstä hulppeaan 137,5 neliön huoneistoon, johon kuuluu myös 47,5 neliön kokoinen lasitettu terassiparveke.

Asunnot sijoittuvat 6.−12. kerroksiin ja kaikista kodeista on näkymät koko kaupungin yli. Viidennen kerroksen katolle tulee oleskelupiha, jossa on mm. puttausgreeni, petankkikenttä ja grillikatos. Paikoitus on kauppakeskuksen paikoitushallissa, josta on hissiyhteys asuinkerroksiin.

”Pajarinkulma toteutetaan samanaikaisesti Kauppakeskus Valkean sekä Isokadulle ja Kauppurienkadulle laajenevan kävelykatualueen kanssa.  Rakennuskokonaisuus tuo kehittyvän ja uudistuvan ydinkeskustan alueelle lisää monipuolisia tasokkaita palveluja sekä uudentyyppisiä asumismahdollisuuksia. Asuntotornin runkotyöt alkavat helmikuussa ja kohde valmistuu kesäkuussa 2016”, kertoo Skanska Kotien projektipäällikkö Jukka Harjunpää.

Lisätietoja:

-Skanska Kodit, projektipäällikkö Jukka Harjunpää, puh. 040 585 9232, jukka.harjunpaa[at]skanska.fi
-Skanska Kodit, myyntipäällikkö Maarit Nevalainen, puh. 040 828 0063, maarit.nevalainen[at]skanska.fi

-Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 798 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 190.
 

Jaa artikkeli: