S-ryhmän uusin ketju Marks & Spencer avaa ensimmäiset myymälät syksyllä

Yhteistyö Marks & Spencerin kanssa vahvistaa koko S-ryhmän pukeutumisen valikoimaa, ja omistajat toivottavat sen varmasti tervetulleeksi. Marks & Spencerillä on pitkät perinteet korkealaatuisten tuotteiden tarjoamisessa. Uudet liikkeet tarjoavat suomalaisille asiakkaille mahdollisuuden tutustua Marks & Spencerin laajaan, muodikkaaseen ja poikkeuksellisen laadukkaaseen valikoimaan. Valikoima sisältää naisten ja miesten muotia, alus- ja yöasuja, asusteita ja jalkineita.

 Ensimmäinen Marks & Spencer avataan lokakuussa 2014 Sokos Helsingin yhteyteen ja kuusi seuraavaa myymälää avataan parin vuoden sisällä. Valkean osalta tehdään päätöksiä myöhemmin.

Lue lisää S-ryhmän uudesta kansainvälisestä toimijasta
tästä linkistä

Jaa artikkeli: