Nuorisoryhmä kokoontui ensimmäistä kertaa


Paljon aikaansa kauppakeskuksissa viettävät nuoret halutaan mukaan suunnittelemaan heille tärkeää tilaa. 
Yksi uusi etappi saavutettiin 10.3.2014 kun nuoria kokoontui samaan tilaan kauppakeskus Valkean omistajien ja suunnittelusta vastaavan toimijan kanssa ideoimaan kauppakeskuksen yhteisiä tiloja ja tarvittavia elementtejä, kuten oleskelupaikkoja, penkkejä, ruokapaikkoja.  Nuoret saivat myös kuulla tarkemmin, millaista kauppakeskusta Oulun keskustaan oikeastaan rakennetaan. 
Ideoita ja toiveita toivotaan edelleen! Ideointiin voit osallistua täällä blogissa, mutta seuraava tapaaminenkin on jo suunnitteilla. Jos kiinnostuit asiasta tai olet oululainen nuori ja haluat mukaan työhön, ota yhteyttä työssä vahvasti mukana oleviin Oulun kaupungin nuorisotoimen osallisuusvalmentaja Mika Niemiseen (p. 044 7038208) tai Walkers Oulun toimintavastaava Perttu Kemppaiseen (p. 050 312 8267).

Lue lisää nuorten kokoontumisesta tästä linkistä

Lisätietoja työstä ja Nuorten reviireillä -projektista Oulussa asiantuntija Pauliina Lampelalta (p. 040 195 0502)

Jaa artikkeli: