Uusimmat uutiset Valkea-hankkeesta

Tässä blogissa kerromme tuoreimmat uutiset kauppakeskus Valkean rakentamisesta ja tiedotamme projektin etenemisestä. Uutta tiedotettavaa on luvassa jo heti tammikuun alkupuolella, joten pysy kuulolla. Jatkossa kauppakeskusta koskevat jutut, tiedotteet ja muut tiedonmurut löytyvät täältä yhdestä ja samasta osoitteesta.

Kommentteja ja näkökulmia Valkeaan tulet kuulemaan niin rakennusvaiheessa mukana olevilta henkilöiltä, kuin jatkossa tulevan kauppakeskuksen toiminnassa aikanaan tiiviisti mukana olevilta arinalaisilta. Keskeinen sijainti kaupungin sydämessä, miljöö ja liikkuminen, sekä kaikkinensa suuren kokonsa vuoksi huomiota herättävä rakennushanke herättää mielipiteitä, ideoita ja toiveita, joita kuulemme mielellämme myös tämän blogin kautta.

Kommentoi, twiittaa tai kuvaa mitä sinulla on mielessäsi. Twitterissä ja Instagramissa hashtag #valkea tuo kommenttisi suoraan tähän blogiin. 🙂

Ollaan kuulolla!


Jaa artikkeli: