Köökipäivä

KÖÖKIPÄIVÄN OHJELMA

14.00 Tapahtuma alkaa ja ensimmäiset maistiaiset pöydissä. Köökikilpailu leimakortteineen alkaa.

14.15 Puhetta hyvästä ruoasta: Mikä on hyvän kahvin salaisuus? Elli Kangasmaa, baristakouluttaja, La Torrefazione

14.30 Maistiaisia

14.45 Pizzansyöntikilpailu

15.00 Maistiaisia

15.15 Puhetta hyvästä ruoasta: Näin kasaat herkullisen juustolautasen, Niina-Maria Hietamäki, juustomestari, Sokos Herkku

15.30 Maistiaisia

15.45 Köökin kokit pilkkomiskilpailussa, Sokos Herkku: Marko Heino, Rosso: Jarno Ypyä, Friends & Brgrs: Heta Spets

16.00 Maistiaisia

16.15 Puhetta hyvästä ruoasta: La Serata Romana – Rosson roomalainen illallinen, Jarno Ypyä, keittiömestari, Rosso

16.30 Maistiaisia

16.45 Sokkomaistatus vol 1.

17.00 Maistiaisia

17.15 Puhetta hyvästä ruoasta: Hampurilaisia tuoreista raaka-aineista ja ilman lisäaineita, miten se onnistuu? Friends&Brgrs, ravintolapäällikkö, Iida Paloniemi

17.30 Maistiaisia

17.45 Donitsihaaste

18.00 Maistiaisia

18.15 Sokkomaistatus vol 2.

18.30 Maistiaisia

18.45 Köökikilpailun voittaja arvotaan!

Nautiskele Köökin antimista ja voita lisää makuelämyksiä!

Kerää leimakorttisi täyteen leimoja maistiaspisteillä ja palauta täysi leimakortti lavalla sijaitsevaan arvontalaatikkoon. Osallistut upean ravintolalahjakorttipaketin arvontaan.

 

Maistuisiko Rosson kiviuunissa paistetu pizza? Tule katsomaan, kuinka hyvin pizza maistuu ja kuinka nopeasti kilpailijat yhden pizzan saavat syötyä. Kilpailuun valitaan kolme (3) vapaaehtoista etukäteen Valkean facebookissa.

Palkinnoksi nopeimmalle pizzansyöjälle upea lahjakorttipaketti!

Nyt mitataan Köökin kokkien veitsenkäyttötaidot. Kokit saavat tehtäväkseen pilkkoa kauden vihanneksia ja asetella ne esille mahdollisimman taiten ja tyylillä. Yleisö valitsee voittajan Risto Mikkolan johdolla!

Voittajakokki valitsee ja palkitsee parhaiten kannustaneen yleisön edustajan. Palkintona lahjakorttipaketti. Tule kannustamaan suosikkiravintolasi kokki voittoon ja voita!

Tule testaamaan makuaistisi hauskaan sokkomaistatuskilpailuun. Kesäkadun lavalle tuodaan erilaisia pikkuannoksia Köökin ravintoloista ja sinun tehtäväsi on tunnistaa annos, sen raaka-aineet ja arvata mistä ravintolasta annos on peräisin!

Lähimmäksi oikein arvannut voittaa lahjakorttipaketin Köökin ravintoloihin.

Tule paikan päälle ja ilmottaudu vapaaehtoiseksi kilpaan!

Yhtenä Valkean Köökipäivän ohjelmanumerona järjestetään hauska Donitsihaaste, jossa kahden hengen tiimit kisaavat aikaa ja toisia tiimejä vastaan syömällä Arnoldsin 6-packin donitseja mahdollisimman nopeasti. Palkintona ravintolalahjakortteja!

Missä: Valkean Kesäkadun lavalla
Milloin: To 21.3. klo 17:45
Miten: Kilpailun yksinkertainen idea on syödä kahteen pekkaan mahdollisimman nopeasti yksi 6-pack Arnold’sin herrrrrkullisia donitseja.

Ruoka-asiantuntijat Risto Mikkolan juttusilla

Köökipäivän aikana puhutaan myös paljon hyvästä ruoasta. Risto Mikkola haastattelee Köökin ammattilaisia ja saamme tutustua muun muassa hyvän kahvin salaisuuksiin, roomalaiseen illalliseen, lisäaineettomiin burgereihin ja herkuttelujuustoihin.

Tule kuuntelemaan ja inspiroitumaan ruoasta!