Ajankohtaista

Valkean kasvot: Osa 9

Tällä ker­taa Val­kean kas­voista on esit­te­lyssä Roihu Repo­lai­nen, joka ilah­dut­taa kuu­kausit­tain lap­sia kaup­pa­kes­kuk­sen Ket­tu­rieha-tapah­tu­missa.  

Iloi­nen ja ener­gi­nen Roihu Repo­lai­nen on Val­kean oma mas­kotti, joka on saa­nut nimensä roi­hua­vasta tur­kis­taan ja hyvän­tuu­li­suu­des­taan.

Häneen voi tör­mätä Ket­tu­rie­hassa, joka jär­jes­te­tään aina kuu­kau­den vii­mei­senä lau­an­taina Val­kean 3. ker­rok­sessa. Ket­tu­rieha on las­ten­ta­pah­tuma, joka tar­joaa moni­puo­lista ohjel­maa ja puu­haa per­heen pie­nim­mille. Tapah­tu­man tee­mat vaih­te­le­vat esi­mer­kiksi vuo­de­nai­ko­jen mukaan.

Roihu Repo­lai­nen on tär­keä osa tapah­tu­mia, sillä hän on niissä aina mukana tapaa­massa lap­sia, hali­massa ja otta­massa yhteis­ku­via. Roihu Repo­lai­sen mie­lestä antoi­sinta tapah­tu­missa on las­ten ilo ja se, miten he odot­ta­vat yhteistä koh­taa­mista.

– Kun saa­vun pai­kalle, on mah­tava nähdä, miten per­heet ovat mukana ja lap­set odot­ta­vat jonossa minua sekä yhteistä aikaamme, Roihu Repo­lai­nen iloit­see.

Hänen mie­les­tään jokai­nen Ket­tu­rieha on yhtä mie­leen­pai­nuva, koska joka kerta saa tou­huta jotain eri­laista ja kivaa.

– Hal­loween on aina jän­nit­tävä, sillä sil­loin saan mukaan hämä­häk­kiys­tä­väni Neiti Sei­tin.

Tapah­tu­miin val­mis­tau­tu­mi­sen hän aloit­taa aina har­jaa­malla ensin turk­kinsa. Sen jäl­keen hän venyt­te­lee ja her­kut­te­lee mar­joilla, jotta jak­saa olla koko hie­non tapah­tu­man ajan ener­gi­nen.  

– Välillä saan myös pukeu­tua tee­maan sopi­viin asui­hin.

Tapah­tu­mien jäl­keen Roihu Repo­lai­nen ren­tou­tuu nuk­ku­malla pit­kät unet, syö­mällä mar­joja, juo­malla rai­kasta vettä ja sii­voa­malla pesä­ko­lonsa, joka on hänen lem­pi­paik­kansa kaup­pa­kes­kuk­sesta 3. ker­rok­sen lisäksi.

– Tyk­kään seik­kailla kaup­pa­kes­kuk­sessa myös yöai­kaan, kun muut nuk­ku­vat, hän pal­jas­taa.

Ener­gi­syyt­tään ja hyvän­tuu­li­suut­taan Roihu Repo­lai­nen yllä­pi­tää monin tavoin.

– Olen pal­jon ihmis­ten ja ystä­vien kanssa, lii­kun ja juok­sen­te­len, nukun, har­jaan turk­kiani, syön ja juon run­saasti vettä.

Tule­vien Ket­tu­rie­ho­jen suun­ni­tel­mista Roihu Repo­lai­nen ei halua pal­jas­taa lii­kaa. Hän kui­ten­kin ker­too, että aina kek­si­tään jotain uutta ja kivaa.

– Tyk­kään tou­huta eri­lai­sia arvoi­tus- ja tun­nis­tus­jut­tuja, jotta lap­set oppi­vat asioita. On myös kiva kut­sua vie­raita mukaan esiin­ty­mään ja jär­jes­tä­mään kai­ken­lai­sia kivoja ohjel­mia.

Roihu Repo­lai­nen haluaa vies­tit­tää, että kaikki per­heet ovat aina ter­ve­tul­leita Ket­tu­rie­haan. 

– Ja mikä tär­keintä, aikui­set saa­vat aina osal­lis­tua kaik­keen ja voi­si­vat jät­tää puhe­li­met tas­kuun, hän lisää.

Seu­raava Ket­tu­rieha jär­jes­te­tään Val­keassa lau­an­taina 26. loka­kuuta ja sen tee­mana on Hurja Hal­loween.

Tapah­tu­massa pää­see käy­mään muun muassa hal­loween-kas­vo­maa­lauk­sessa, näke­mään hur­jia luu­ran­koja, lepa­koita ja ötö­köitä, kul­ke­maan kum­mi­tus­luo­lassa ja teke­mään kar­mi­vaa sli­meä.

Tapah­tu­maan voi halu­tes­saan tulla omaan hal­loween-asuun pukeu­tu­neena. Roihu Repo­lai­nen on pai­kalla tasa­tun­nein.

Tapah­tu­man tuot­taa Team Simi­Sami.


Val­kean kas­vot ‑jut­tusar­jassa ker­ro­taan tari­noita Val­kean kas­vo­jen takaa. Jut­tusar­jassa tutus­tu­taan niin kaup­pa­kes­kuk­sen asiak­kai­siin kuin hen­ki­lö­kun­taan­kin. 

Ajankohtaista