🎵 Mä ajoin koko yön... KesäkatuPOPpiin!

Arvaatko jo, kuka on KesäkatuPOPin yllätysesiintyjä? 

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä julkaissut ja humoristisista sanoituksistaan tunnettu STIG on KesäkatuPOPin yllätysesiintyjä.

Yksi tunnetuimmista STIG:in kappaleista on vuonna 2014 julkaistu jättihitti ”Roy Orbison”, joka oli ehdolla Vuoden biisiksi vuoden 2016 Emma Gaalassa. Muita tunnettuja hittejä ovat muun muassa ”Puumaa mä metsästän”, ”Ryyppy” ja ”Tyttö sinä olet meritähti”, jonka STIG levytti Yön Polte -yhtyeensä kanssa. Vuonna 2020 STIG oli mukana suositussa Vain Elämää -ohjelmassa, jossa hän ihastutti erityisesti suureen suosioon nousseella ”Kuningaskobra”-hitillään.

STIG esiintyy KesäkatuPOPissa la 8.10. klo 17:30.

KesäkatuPOPin esiintyjät ja aikataulut:

13:00 Ilpo Kaikkonen
14:30 Olli Halonen
16:00 Konsta Hietanen
17:30 STIG
19:00 Ramses II

Tervetuloa!

Jaa artikkeli: