Valkea x Muoti

Valkeassa sukelletaan päiväksi kevätmuodin kiehtovaan maailmaan.

Kaipaat sitten uutta inspiraatiota kevääseen, vaatekaapin sisällön päivittämistä tai muoti on sinulle muuten sydämen asia, tule tsekkaamaan muotitapahtumamme muotinäytökset ja kevätmuodin uudet tuulet!

Lauantaina 13.5. Valkean Kesäkadulla järjestettävä muotitapahtuma pitää sisällään kolme muotinäytöstä, joissa esiteltävät vaatteet ovat kaikki Valkean liikkeistä. Lisäksi tapahtumapäivänä luvassa huikeita tarjouksia eri Valkean liikkeissä.

Tervetuloa viihtymään ja lumoutumaan muodin parissa!

AIKATAULU

12.00 Kevätmuotinäytös

14.00 Kevätmuotinäytös

16.00 Kevätmuotinäytös

Yksi näytös kestää noin 30 minuuttia.

Mukana julkkismalli Juri Silvennoinen

MIESKIN-blogin kirjoittaja Juri Silvennoinen on aikuinen, Helsingissä asuva mies. Hän tutkailee intohimoisesti kotikaupunkinsa sykettä ja pitkälti elääkin sen tahtiin.

Juri on kolme vuosikymmentä työskennellyt ja viettänyt vapaa-aikansa muodin ja kaikenlaisen estetiikan parissa. Sydäntä lähellä ovat myös ruoka ja kokkauskokeilut, matkustus, kulttuuri, kuntoilu ja niiden tuomat elämykset sekä kaikki elämää innoittavat ja sen laatua parantavat ilmiöt.

Juri on yksi muotinäytöksen malleista.

Fashion Unit

Valkea x Muoti -tapahtuman tuottaa Fashion Unit. Fashion Unit on ainutlaatuinen tyylin ja muodin edelläkävijä, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja yllätyksellisiä hetkiä muodin parissa. Fashion Unit tuottaa korkeatasoisia muotinäytöksiä ja -tapahtumia ympäri Suomen. Tapahtumat toteutetaan aina suurella intohimolla ja vankkumattomalla ammattitaidolla! Tervetuloa viihtymään Fashion Unitin matkaan.