Valkea x Muoti

Valkeassa sukelletaan päiväksi muodin kiehtovaan maailmaan. Luvassa on mukaansatempaavaa ohjelmaa muotinäytösten, stailausvinkkien, korkkarikävelykoulun ja tietenkin toinen toistaan onnistuneempien muotiostosten muodossa. Tapahtuman tuottaa Fashion Unit ja sen luotsina toimii toimittaja, esiintyjä, kolumnisti, kommentaattori ja kirjailija Sami Sykkö.

Tervetuloa inspiroitumaan syksystä ja muodista Valkean Kesäkadulle!

Ohjelma ja aikataulu:

Klo 11.00 Pukeutumisvinkit ja syksyn takit by Sokos
Klo 12.00 Fall Fashion Trends -muotinäytös by Fashion Unit
Klo 13.00 Tyylivartti: My Style korkokenkäkoulu
Klo 14.00 Fall Fashion Trends -muotinäytös by Fashion Unit
Klo 15.00 Pukeutumisvinkit ja syksyn takit by Sokos
Klo 16.00 Fall Fashion Trends -muotinäytös by Fashion Unit
Klo 16.30 Tyylivartti: My Style korkokenkäkoulu

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sami Sykkö

Tapahtuman juontaa ja päivää luotsaa upea muodin, tyylin ja designin monitaituri Sami Sykkö. Sami on toimittaja, esiintyjä, kolumnisti, kommentaattori ja kirjailija. Tervetuloa viihtymään Samin hersyvään seuraan Valkea x Muoti -tapahtumaan.

Fashion Unit

Valkea x Muoti -tapahtuman tuottaa Fashion Unit. Fashion Unit on ainutlaatuinen tyylin ja muodin edelläkävijä, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja yllätyksellisiä hetkiä muodin parissa. Fashion Unit tuottaa korkeatasoisia muotinäytöksiä ja -tapahtumia ympäri Suomen. Tapahtumat toteutetaan aina suurella intohimolla ja vankkumattomalla ammattitaidolla! Tervetuloa viihtymään Fashion Unitin matkaan.

Syysmuotinäytökset

Päivän aikana saadaan nauttia kolmeen otteeseen syysmuotinäytöksistä, jotka on koostettu Valkean muodin asiantuntijoiden ja Fashion Unitin yhteistyönä. Tule nauttimaan kauppakeskuksen muotitoimijoiden ihastuttavimmista syksyn uutuuksista, kuumimmista trendeistä ja inspiroivista asukokonaisuuksista! Muotinäytökset Valkean Kesäkadun lavalla klo 12, 14 ja 16.